Iskalla toner





Idag var det äntligen(!) lite kyla ute. Äntligen höst på riktigt. Även om det bara är för en dag, så är jag nöjd. Jag har verkligen bekymmer med denna värme, som aldrig verkar vilja försvinna alltså. Jag blir galen när det är 7 grader varmt bara och nästan frost på morgonen för att sedan slå om och bli som en jävla utlandssemester på dagen. Jag fixar inte det. Missförstå mig inte. Jag är inte en galen soldyrkare, men heller inte en solhatare. Lagom är bäst!
Nåja, jag tvingade med mig min familj ut till vattnet idag för att jag ville fota(tänkte mig blåst och vågor typ). Men väl där ute så blev det inte alls som jag hade tänkt mig. Mina modeller ville inte alls samarbeta :) Som vanligt med andra ord. När jag väl får chansen så är det nu eller aldrig som gäller. Hehe, one-shoot är bättre än inget. Spontant är bättre än inget.

Nu är det snart ensam mamma söker på tv3 som gäller. Men först lite Fifa-08 med sambon.

Tråkigt


Såhär minns jag Patrik Swayze

Idag läser jag på löpsedlarna om att en stjärna har gått bort. Patrik Swayze hade som kanske de flesta vet cancer och bilderna på honom på det senaste har inte alls varit sig likt som den Patrik Swayze man har vuxit upp med att se. Det är väldigt tragiskt faktiskt. Lite overkligt också kanske. En filmstjärna ska ju vara odödlig. Det är iallfall lite så det känns. Och sen uppmärksammar jag också att han inte alls får lika mycket mediaplats som tex Michael Jacksson fick vid sin bortgång. Märkligt tycker jag. För mig är Patrik Swayze iallfall om inte en större stjärna, lika stor. Men det är ju vad jag tycker. Men vem(eller vilken tjej) har inte sett Dirty dancing? Eller Ghost förresten. De flesta känner nog något spår från de sköna filmerna iallfall.

Vila i frid!



Dagens cykeltur









Idag har vi varit ute på en cykeltur. Och det är det enda vi har gjort denna söndag, som idag är just vad en söndag ska vara. Vilodag. Vi har inget planerat och känner ingen stress över att barnen måste aktiveras.  

Före och efter




Foto: Jag Modell: Hampus

En före och en efter bild, kanske kan vara roligt att se? Det jag har gjort med bilden under är att jag ordnat lite med färgerna och lagt på ett tunt lager skärpa. Så det är inte så stor skillnad, men ni ser väl ändå vad de små detaljerna gör mycket? 
Apropå skärpa, så var jag ju till optikern igår. Där konstateredes det att jag minsann hade synfel och skulle bli hjälpt av glasögon. Och när jag kollade i den där apparaten för synundersökningen så förstod jag ju. Jag kunde helt plötsligt se världen så himla skarpt. Jag förstod äntligen att jag ser "dubbla" bokstäver på långt håll och därmed inte ser med någon skärpa alls. Med glasögon skulle skillnaden för mig bli ungefär som skillnaderna på dessa bilder här ovanför. Fast det är väl lite värre "före"bild för mig, men ni fattar grejjen?
I allafall så beställde jag glasögon, två par till och med då ett par följde med på köpet, som kommer om någon vecka.


Härlig dag


Foto: Tobbe W Modell: Jag                                                                            Canon 50mm/1,8


Idag är en riktigt härlig höstdag. Härligt frisk luft och solsken som inte värmer allt för mycket. Sådär lagomt så man åtminstonne behöver en kofta. I LIKE ALOT!
Tog ut barnen och kameran på en tur imorse och för en gångs skull hamnade jag framför kameran och inte bakom. Inte ofta det händer nuförtiden. Av två anledningar egentligen. 1, jag tycker, som ni nog förstår, att det är 100 gånger roligare att fota än att bli fotad. 2, jag är nog den minst fotgeniska personen som finns. Och det kan ni ju själva bedöma här ovan ;)

Ser ni på IDOL?


Förresten, kollar ni på IDOL? Det började ju i tisdags.
Jag har kollat och konstaterat att jag är väldigt trött på, och tycker verkligen inte att det är roligt längre med dessa tråkmånsar som försöker göra sig till och vara rolig. Det känns lite 2000-tal, alltså med andra ord. Det känns helt UTE! Anledningen att jag tittar på Idol och uttagningarna nu, är snarare för alla de underbara människor som faktiskt har en talang och KAN sjunga!
Och självklart också för juryns skull, som ju faktiskt egentligen GÖR hela programmet.

Vilken dag

Den här dagen har jag:

** Nästan krockat, TVÅ gånger. Och båda gångerna var det mitt fel. Hör och häpna. Tjejen som jobbar på en trafikskola!

** Varit nära att köra på en gångtrafikant. Verkligen nära alltså. Så nära att jag kissade i byxorna nästan. Ungefär lika som när jag höll på att krocka med bilarna alltså.

** Haft fruktansvärt jävla pissont i huvudet, vilket jag även skyller min bristande trafikkoncentration på. Kör aldrig bil med ett sprängande huvud alltså!

** Bokat tid för en synundersökning imorgon. Jag ser nämligen väldigt suddigt ibland och har så gjort de senaste två åren egentligen. Men nu orkar jag inte stå ut längre. Det är ganska jobbigt att inte kunna fokusera på detaljer på långt håll faktiskt.
Så inte nog med att kroppen, huden och håret faller ihop med åren och att man vare sig man vill eller inte bara blir fulare och fulare. Nej då. Ögonen(och även öronen faktiskt) ska också börja krångla.



RSS 2.0