Tungt inlägg

Det är en hel vecka sen sist jag skrev. Varför? Jo Därför! Jag har inte något vettigt, eller ovettigt heller för den delen, att komma med. Inspirationslös. Inte ens kameran har jag rört denna vecka. Den har legat så fint på skrivbordet orörd.

Kanske kan tipsa er om min absoluta favoritbloggerska/krönikör, Malin Wollin aka fotbollsfrun. Hade jag haft hälften av hennes skrivförmåga bara så hade jag varit glad ändå. Hon är så. Så. (      )Klockren(är det där världens fulaste ord kanske?) i allt hon skriver. Hon är även nominerad till veckorevyn blogawards så ni kan ju passa på att gå in och rösta på henne också. Tycker hon är värd det. Vem är eran favorit bloggare? Jag vill veta, så ge mig en länk. Var inte fega nu. Och nu menar jag inte i veckorevyn blogawards tävlingen, utan i den största allmänheten. ER personliga favorit alltså.

Annars så har jag inte så mycket mer att tillägga. Mer än att det här förmodligen var mitt mest påtvingade inlägg hitills. Helt meningslöst också. Men det speglar ju mig rätt bra för tillfället. Meningslös och bitter!

Men imorgon är det måndag(!) Ny dag, ny vecka och nya möjligheter. Yeeh! Satans klyscha!


Sista bilden jag tog innan hösten slog till på riktigt. Älskar älskar inte?!


RSS 2.0