Axplock från sommaren del2


Bilder på och från allt möjligt i sommar. Bilträff, besök hos min mamma i Bollnäs, bad och strand etc. Det finns en hel del bilder i mapparna faktiskt. Men de mesta är bara skit egentligen. Suck! Av 1000 bilder blir det kanske 1-2 jag blir nöjd med.



Sommarbilder del1



Idag har jag bara städat och inget viktigt har hänt, så därför ger jag er några slumpvis utvalda och redigerade bilder från sommaren.

Ikväll blir det lördagsmys med egengjord pizza(tror jag).


5 år idag


Idag dricker vi vin och firar att det var fem år sedan vi träffades. Då trodde kanske inte någon att det skulle sluta såhär. Med hus och två underbara barn. Men vi visste. Att det var vad ödet ville. Att vi var menade för varandra. Hoppas ni andra också känner eller får känna samma sak någon gång i livet.

Missa inte True Blood på Svt ikväll


Alexander Skarsgård som Erik i Trueblood. Premiär 26/8 kl 22:00 i SVT

Jag tror att jag har sagt det förut, men jag säger det igen. Med andra ord. Jag tjatar på er. Ikväll sänder Svt första avsnittet av serien True Blood med start kl 22:00 och jag tycker definitivt att ni ska se den.
Om ni är tröttmössor och inte orkar vara vaken så "sent" så går det även att se det på SVT replay efteråt, när man vill.
Jag har sett hela säsong ett redan och säsong två börjar sändas i september i CANAL+! CANAL+?! Vem har den kanalen egentligen. Inte jag iallfall. SKIT SKIT SKIT!

Impulsiva


På väg hem från dagis idag fick jag min snygga man att posera framför kameran. Kul att få ta lite "planerade" porträttbilder för en gångs skull. Till skillnad från det jag annars mest tar på. D vs barnen, eller yrvädrena menar jag!  Nu var det väl egentligen inte så VÄL planerat det här iaf då det var en impuls bara, och att det helst enligt önskemål skulle gå på "två röda", eftersom att det ju, faktiskt kunde komma förbi folk :) Men jag var glad för det lilla ändå och gjorde det bästa av situationen.



Efter dagis så åkte vi ut med bilen och hamnade på Björnön, ett badställe, och det slutade med att barnen badade. Det var ju så varmt idag så det gick faktiskt att bada. Trist tycker jag, eftersom jag mentalt har ställt in mig på att hösten har kommit nu. Men så är det uppenbarligen inte. Men håller ni inte med om att det är drygt att ha den här halvmellanårstiden? Höst-sommar-höst-sommar? Upp och ner hela tiden. Kallt-varmt!
Nä det är inte bra det här. Inte bra alls.


Jag är inte tålmodig och på humör för att vänta!



Idag är jag så innerligt otålig och trött på att vänta!
Jag väntar på ett svar som ska ge mig klarigheter och möjlighet till att planera mitt liv lite längre fram än till nästa vecka. Men det kommer aldrig. Trots löften. Besked har jag redan fått. Ett positivt sådant. Men resten. Det viktiga. När och hur? Jag sitter som en tonåring och väntar på att telefonen ska ringa hela tiden. Precis som att det var killen med stort K som jag väntade på.
Trots att ringsignalen ljuder så högt så att t om döva Märta skulle höra om det ringer, så kollar jag på telefonen efter missade samtal varannan minut. Helvete vad jobbigt det här är. Jag som hatar att vänta. Men vad gör man. Arbetsgivaren har makten i dagens Sverige. Jag kan bara snällt stå och vänta(oavsett hur länge) och tacka ja till att få ett arbete.  PUNKT!

Idag är det Lördag?!


Foto: Tobbe      

Det är alltid lika spännande att bo i en stad. Varje dag finns det någon eller något att förundra sig över. Det finns mycket galningar ute bland oss andra, något normaliserade människor som gör sig påmind inte allra minst här i Västerås.
Idag svor jag i bilen tex då jag fick snigla mig fram efter en gammal gumma som körde 60km/h på en 70-väg. Jag menar HALLÅ, snacka om galning!!

Kortet ovanför är taget med nya objektivet och jag säger bara wow! Vilken skillnad på kvalitet. Det här objektivet borde jag har köpt för länge sen. Men jag har inte kommit till skott tidigare helt enkelt.

Lycklig


Mitt nyinköpta objektiv, som gör mig lycklig!

Kommer förhoppningsvis bli många fina bilder med det.

Välkommen till världen


(bilden oärligt snodd av jannie)

Det här är Tristan kära folk(och hans föräldrar såklart)! Han är min nyanlände brorson och i skrivandets stund bara 12 timmar gammal.
GRATTIS än en gång bror och Linda! En riktig sötnos.

Välkommen Hösten



Jag slutar sommaren med att börja blogga igen. Dock vill jag tillägga "Kanske?!?". Vi får se hur det tar sig.  Men nu är det i vilket fall så att jag, inte tänker göra ett superinlägg med en livslång resumé på hur min sommar har sett ut. Nej, nu blickar vi framåt och säger Hej till hösten. Jag har väntat ska ni veta. Hösten symboliserar för mig en nystart. Och är inte det spännande så säg.

Vi hörs igen snart!

RSS 2.0