Kära bloggen!

Det var ett tag sen och jag har försummat dig reält, jag vet det. Faktum är att jag inte brytt mig om dig alls på sista tiden. Och det har inte gett mig dåligt samvete heller. Jag har inte tänkt på dig och inte heller haft det minsta inspirationförlustbekymmer. Himla skönt ska du veta! För det du har krävt av mig i form av ord och bilder har jag inte kunna levererat. Inte pga tidsbrist, för det är inte en godtagbar ursäkt, det vet jag. Nej helt enkelt för att du har krävt för mycket som sagt.
Men nu tror jag att jag fått lite mer perspektiv och distans till dig igen. Så vi kanske ska börja samarbeta igen?

Det tål att funderas på.


It´s a beatiful life



Hittade några gamla videoklipp som jag sedan lekte lite med och klippte ihop till en minifilm och lade på ljud. Det var över tio år sedan jag höll på med redigering av film, men gud vad jag känner att jag saknar det nu. Jag förstår inte varför jag efter gymnasiet lade av med båda mina passioner i livet, foto och film. Så korkat!
Men men. Filmen ovan är verkligen INTE av bästa kvalité. Det var mest en kul grejj bara, som jag lade ner 20 minuter av min alldeles för dyrbara tid på. Men det är ju innehållet som räknas och då speciellt i det här fallet eftersom det innefattar mina två glädjeämnen här i livet.

Power meet 2009

Nu har årets powermeet varit. Världens största bilträff, med över 10 000 bilar samlade. Här i Västerås. Det är mäktigt att se stan bli invarderad av alla dessa gamla bilar. Faktiskt.
Vädret har väl varit okej. Men lite ostadigt kanske man kan säga. Som igår när vi var ut och kikade första svängen på dagen/eftermiddagen. Först var det jättekvavt och solen sken, och i nästa sekund så regnade det. Det var tråkigt, eftersom att kameran då för det mesta fick ligga där den låg. I sin väska. Igår på kvällen blev det dock riktigt bra väder. Lagomt varmt och inget regn. T om så att vi fick ta på oss en tröja och byxor. Så skönt att äntligen få klä på sig lite. Dock så hade jag otur med kameran igen då batteriet tog slut. Oproffesionellt att inte ha ett extra batteri!



Förresten, Som ni märker så är det ont om inlägg för tillfället. Denna blogg har nämligen gått in i lite semesteranda. Sådär lagomt slappt bara. Så då vet ni det. Men vi hörs ju någon gång i veckan iallafall.


RSS 2.0