Och såhär spenderar jag min söndag.


Vi försöker vänja av barnen med napp. Dvs att ha napp bara när man sover. Ett riktigt jävla skitjobb måste jag säga. Grin, skrik och bråk.


Jag har varit inomhus hela dagen. Och inte gjort någonting alls, förutom att legat i soffläge! Tar igen mig sedan igår. Kompenserar för gårdagen kan man också se det som. Då var jag ju ute hela dagen och åkte skidor.

Kommentarer
Postat av: Mamma

Lillvännen, de är inte lätt att vänja sej av med nappen, man får vara lite bestämd så brukar de ordna sej..de såg riktigt mysigt ut med er tre i soffan, snusande..kram kram.

2010-03-07 @ 20:02:01
Postat av: Åsa

Samma strid pågår här hemma. Var tvugna att göra nåt då hon efter att vi var sjuka sist ville ha det dygnet runt, funkar oftast ok men visst blr det en del strider.

2010-03-07 @ 21:18:02
URL: http://asonet.blogg.se/
Postat av: Livet runt 30...5

Stackarna! Vi kör napplöst men förväntar mig minst samma respons den dag den egna sängen ska invigas - jag bara orkar inte riktigt ta tag i projektet.

2010-03-10 @ 09:11:07
URL: http://kristinaosophia.wordpress.com
Postat av: Pernilla

sv-kristina: Nej usch, orken att ta tag i sådana här saker finns knappt. Det är väldigt tålamodskrävande och en hel del medlidande.



Sv-Åsa: Här blir det strid varje gång nappen ska ur. Och då rejäla sådana. Men snart är förhoppningsvis det värsta över.

2010-03-10 @ 20:26:04
URL: http://gnarpy.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0